Dirk Van Bunder volgt Kees Adriaanse op als raadsgriffier van Woensdrecht

Dirk Van Bunder

Na meer dan 46 jaar dienstverband bij de gemeente, waarvan de laatste 13,5 jaar als raadsgriffier, gaat Kees Adriaanse (65) met welverdiend pensioen.

Op 8 februari 2024 werd Dirk Van Bunder aangesteld als de nieuwe griffier. Op 1 mei 2024 start hij als plaatsvervangend griffier, om vervolgens op 1 juli de officiële griffier te worden. Dirk Van Bunder, 55 jaar oud, brengt uitgebreide ervaring binnen het openbaar bestuur met zich mee. Al 21 jaar is hij griffier bij de gemeente Hulst.

Marleen Michielsen-Govaerts, voorzitter van de selectiecommissie, deelde: “Toen Kees Adriaanse zijn ontslag indiende, hielden we wel even onze adem in. Kees heeft al die jaren naar volle tevredenheid gefunctioneerd en bezit heel veel kennis en kunde. Zo iemand vervang je niet zomaar. Gelukkig hebben we in Dirk Van Bunder een geschikte opvolger gevonden die ook over ruime ervaring beschikt. Unaniem zijn we het erover eens dat hij hiermee een waardevolle bijdrage kan gaan leveren voor de Woensdrechtse gemeenteraad en daarmee ook voor de gemeente en inwoners.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Hallo!

Hier kan je aanmelden