Bas De Groot nieuwe raadsgriffier in Zundert

Bas De Groot

De werkgeverscommissie van de gemeenteraad draagt Bas de Groot voor als nieuwe griffier van de gemeente Zundert, met ingang van 6 maart. De formele benoeming vindt plaats tijdens de raadsvergadering van dinsdag 5 maart.

Bas de Groot is 42 jaar en woont in Roosendaal. Hij werkt al 15 jaar bij de gemeente Zundert. Sinds 2015 vervult hij de rol van raadsadviseur/plaatsvervangend griffier. Bas studeerde criminologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Bas de Groot: “Ik ben erg blij met het vertrouwen dat de werkgeverscommissie in mij heeft gesteld en met de voordracht aan de gemeenteraad. Ik kijk er naar uit om in deze nieuwe rol samen met het college en alle collega’s in de ambtelijke organisatie verder te werken aan het bestuur van de mooie en ambitieuze gemeente die Zundert is. Ik heb er zin in en we gaan er iets moois van maken!”

Gert-Jan Paulussen: “Als voorzitter van de werkgeverscommissie ben ik blij met de snelle invulling van de vacature van griffier. Ik heb het volste vertrouwen in Bas de Groot als griffier van onze gemeente”.

Bas de Groot start officieel op 6 maart, en volgt daarmee Mark van Oosterwijk op die eind 2023 vertrok als griffier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Hallo!

Hier kan je aanmelden